Rineke Dijkinga VOF

Rineke Dijkinga V.O.F.

Borgerschapenweg 8

9551 XD Sellingen

Telefoon:  085-0653490

Email: info@alarineke.nl 

 

Website: www.RinekeDijkinga.nl

 

Facebook : Rineke Dijkinga - Weten over heerlijk eten

of : Puur Rineke 

of : Heerlijk Westerwolds Land 

 

Visie en missie van PUUR Rineke

Visie van PUUR Rineke

 

Stel je voor dat de aarde weer helemaal gezond zou zijn, de zeeën schoon, de lucht zuiver, de bodem rijk aan voedingsstoffen en dat planten, dieren en mensen weer in natuurlijk evenwicht zouden leven. Dan zou de aarde ons voedsel geven dat optimaal gezond is. Gezond voor ons, gezond voor onze kinderen en gezond voor de generaties na ons.

 

Het lijkt een toekomstdroom die ver weg is. Toch willen wij ons steentje daaraan bijdragen. Omdat we geloven dat ook de kleinste steen de stroom van een rivier kan veranderen. En als we allemaal een steen in de rivier leggen, kunnen we samen de wereld veranderen.

 

Missie PUUR Rineke

 

Wij werken aan een gezondere wereld door jou te informeren wat je dagelijkse maaltijd voor invloed op jouw gezondheid heeft. Hoe jij ervoor kunt zorgen dat wat op je bord ligt jou niet alleen vult, maar vooral ook voedt. We verleiden je met de heerlijkste recepten en vertellen je alles over de kracht van eerlijk voedsel. Zo kan jij gezondere keuzes maken, die ook nog eens een feestje zijn voor je smaakpapillen.

 

Wij vinden dat iedereen recht heeft op échte voeding. Om het jou gemakkelijker te maken echte voeding op je bord te krijgen, maken we producten die 100% puur zijn. We hebben niets voor je te verbergen. Alle ingrediënten dragen bij aan jouw energie en gezondheid. “100% voedingswaarde, verder niks” noemen we dat. Het betekent dat we geen hulpstoffen, geraffineerde suikers of onnatuurlijke smaakversterkers toevoegen. Onze producten zijn bovendien biologisch, gezond en bovenal smaakvol.

 

100% puur betekent ook dat we onze leveranciers een fatsoenlijke prijs betalen. Dat we kiezen voor de beste kwaliteit ingrediënten en die zo veel mogelijk uit de buurt halen, zodat we de aarde zo min mogelijk belasten. Met PUUR Rineke weet je dus precies wat je in huis haalt.

 

Wij zetten ons voor 100% in voor echte voeding. Voeding die goed is voor jou én voor de wereld om je heen.

 

Kernwaarden PUUR Rineke

Echt (authentiek, puur, integer, eerlijk)

Kennis (als basis, kennis delen)

Kwaliteit (geen concessies, geen troep)

Gezond (voor de aarde, voor iedereen)

Gewoon doen (nuchter, maar ook: aan de slag!)