Onthaasten in Westerwolde

Vesting Bourtange

W. Lodewijkstraat 33

9545 PA Bourtange

T. (0599) 35 46 00

F. (0599) 35 45 54

Email: info@bourtange.nl

www.bourtange.nl

Facebook: Vesting Bourtange 

 

Wie graag even wil bijkomen van het drukke dagelijkse bestaan is van harte welkom in de Vesting Bourtange. Het management heeft een Westerwolds arrangement ontwikkeld waarmee de rustzoeker zich actief kan onthaasten. Lekker dineren in het vestingrestaurant 's Lands Huys, fietsen in de vaak onbekende natuurgebieden en genoeglijk uitrusten en slapen in een historische soldatenbarak of het koetshuis. Historisch verantwoorde logementen, van alle gemakken voorzien.

 

Het streekproduct is een "Onthaastweekend Westerwolde". Dit houdt in: 

2 x overnachtingen op basis van een Soldatenlogement

Bij aankomst een Westerwolds streekproduct op de kamer

2 x ontbijtbuffet

2 x 3 gangen keuzemenu in het Vestingrestaurant. In de maaltijd heeft de kok, indien voorradig, dagverse Westerwoldse streekproducten opgenomen.

Entree van de 4 musea in de Vesting

Diverse Westerwoldse fietsroutes

Goedgekeurd Westerwolds streekproduct

Dit arrangement verdient het Keurmerk volkomen. Het ademt Westerwolde in al z'n facetten. Bourtange ligt midden in Westerwolde, een regio waar de mens helemaal tot zichzelf kan komen. De gereconstrueerde schans ademt nog helemaal de sfeer van 16e en 17e eeuw, een dorp waar de tijd stil lijkt te staan. 

U kunt de sfeer en de romantiek laten herleven met dit arrangement en volop genieten van de heerlijkheden van Westerwolde.